Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!


ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΜΑΧΗ........

12 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

οταν λες όλα εννοείς όλα?

latina είπε...

Αν καταφέρει να τα πάρει τοτε χαλαλι του.....

Δημήτρης είπε...

καλή απάντηση...
αν τα πάρει όμως όλα σε σένα μετά τι θα μείνει?

latina είπε...

Μετά θα μου μείνει εκείνος με όλα τα δικά μου......

Δημήτρης είπε...

βέβαια θέτεις ως δεδομένο το ότι δεν θα φύγει αφού τα πάρει τα "όλα"...

latina είπε...

τέτοιο δεδομένο δεν τίθεται διότι ρισκάρεις...δεν ξέρεις αν ο άλλος θα μείνει ή θα φύγει...

Δημήτρης είπε...

άρα δεν μπορείς να πεις ότι μετά θα σου μείνει με όλα τα δικά σου...
αντιφάσκεις ή μου φαίνεται?

latina είπε...

Δηλαδή εσύ είσαι σίγουρος ότι άνθρωπος που θα είσαι κάποια στιγμή μαζί του θα είναι και για πάντα μαζί σου? Ή ότι επειδή δεν θα είσαι σίγουρος δεν θα του δώσεις πράγματα δικά σου?
Το ότι θα δώσω τα πάντα στο ταίρι μου δεν σημαίνει ότι θα τον δεσμεύσω να είναι και για μια ζωή μαζί μου …από εκεί και πέρα είναι δική του επιλογή στο αν θα μείνει ή όχι….
Εγώ πάντως αυτό που είναι να δώσω θα το δώσω…τώρα το τι θα πάρω? άγνωστο….δεν είναι λίγες οι στιγμές που όλοι μας έχουμε δώσει πράγματα και μετά έχουμε πληγωθεί από το αποτέλεσμα….αλλά μετά πάλι στα ιδία…..οπότε? Πάρτα όλα ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Δημήτρης είπε...

το "όλα" είναι απροσδιόριστο άρα δεν ξέρω και αν μπορεί κάποιος να πει ότι μπορεί να δώσει τα πάντα γιατί από τη στιγμή που κανένας μας δεν μπορεί να ξέρει τα όρια του, τις δυνατοτητές και τις ικανότητές του δεν μπορεί να ξέρει και το τι μπορεί να δώσει και τι όχι...
άλλο το να αφήνεσαι και άλλο το να δίνεσαι, να αφεθείς γίνεται να δωθείς όχι, είναι φύση αδύνατο... πως γίνεται να δώσεις το άπειρο?
αφού καλά καλά δεν μπορείς καν να το ορίσεις, ο άνθρωπος δεν είναι απλά ένα σώμα έχει και ψυχή και αυτή είναι άβυσσος που θα πει ότι όχι δεν τα δίνω όλα γιατί δεν ξέρω τι είναι το "όλα"...
ποιος μίλησε για το αποτέλεσμα, προσωπικά αδιαφορώ... άλλωστε κανείς δεν μπορεί να ζήσει με προδιαγεγραμμένη διαδρομή, άλλωστε όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια οι υποτειθέμενοι θεοί γελούν... Ζώ για να ζώ, όχι για το αποτέλεσμα...
και ποιος μίλησε για πόνο, δεν υπάρχει πιο θεμητό... ο πόνος είναι η απόδειξη ότι ζεις...
όσοι δεν έχουν πονέσει δεν έχουν ζήσει.

latina είπε...

Δεν θα διαφωνήσω μάζι σου...από όλα τα παραπάνω κρατάω το "ζώ για να ζώ, και όχι για το αποτέλεσμα". Πιστέυω ότι μέχρι στιγμής άυτό κάνω..Να σαι καλά που πέρασες και τα είπαμε..Πιστευω να τα ξαναπούμε.

Να έχεις ενα υπεροχο Σαββατοκύριακο!

Δημήτρης είπε...

Σ'ευχαροστώ επίσης
μακάρι να με ξαναπροκαλέσεις να τα ξαναπούμε...

latina είπε...

Κάτι θα βρώ σύντομα που θα σε προκαλέσει....