Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Όταν η αγάπη νικάει τον θάνατο..


Μία συγκλονιστική ιστορία που είδα σήμερα. Δεν είναι πρόσφατη. Έχει συμβεί πριν 4 χρόνια περίπου. Η Katie Kirkpatrick, 21 χρονών και ο αρραβωνιαστικός της Nick Godwin 23. Στην φωτογραφία ο Nick περίμενε την Katie να τελειώσει μια από τις πολλές χημειοθεραπείες που έκανε. Βρισκόταν ήδη στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να παντρευτεί, ρυθμίζοντας ως και την τελευταία λεπτομέρεια του γάμου της, ακόμα και αν χρειάστηκε να είναι με μία μπουκάλα οξυγόνου, με μία ισχυρή δόση μορφίνης και να σφίγγει τα δόντια ώστε να χαμογελάει στις φωτογραφίες.



Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2005 και ύστερα από πέντε μέρες η ψυχούλα της ταξίδεψε για τελευταία φορά. Η ιστορία των δύο παιδιών είναι μία από τις μεγαλύτερες αποδείξεις ότι η αγάπη νικάει τον θάνατο.




Η Katie, πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι με τη φιάλη οξυγόνου, ακούγοντας ένα τραγούδι από τον άντρα της και τους φίλους του.


Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη αρετή. Είναι η πιο μεγάλη και από το μαρτύριο. Χωρίς το μαρτύριο, η αγάπη σώζει. Χωρίς την αγάπη, το μαρτύριο δεν ωφελεί σε τίποτε.

2 σχόλια:

Παρείσακτος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ LATINA
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ) ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΑΝ Η ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ 50 - 60 ΧΡΟΝΩΝ . ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ?

latina είπε...

Δηλαδή τώρα μου λές οτι άμα δεν πεθαινε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα την παντρευόταν?????
Η απάντησή μου ξέρεις ποια θα είναι:::: ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΝ. ΑΜΑΝ.....